Locatie! Locatie! Locatie!

Soms heb je van die dagen. Van die dagen waarin alles anders gaat dan je had gepland. Maar dat ondanks alle tegen slagen je een hoop werk verzet.

Donderdag avond is voor Delayed de bouw en bespreek avond. Meestal gebruiken we deze avond of om nieuwe nummers te schrijven (althans een concept om mee te nemen naar de oefen ruimte op dinsdag) of om te werken aan de website, het algemeen geluid of zoals vandaag een visie document.
“Een visie document? Waarom heb je een visie document nodig?”
Nou beste lezer, om als band met zijn alle een richtlijn te hebben met wat we willen bereiken (daar over later meer) en wat we er voor moeten doen om daar te kunnen komen (ook hier over later meer).

Boas en Kenrick (ik) zijn vandaag bij elkaar gaan zitten om te brainstormen over hoe we alles gaan aanpakken. Van het maken van filmpjes voor Youtube tot het bouwen van een image die wij als band willen uitdragen. Niet omdat we constant alle controle willen hebben, maar wel om een duidelijk pad te hebben met een doel om na te streven.
“Waarom doen jullie dat met zijn tweeën”
Dit is omdat de donderdag niet voor alle bandleden altijd even haalbaar is. Ook werkt het vaak sneller als je met zijn tweeën een basis plan maakt en dit mee neemt naar de volledige groep.

Boas en ik hebben ons beste beentje voor gezet om een start te maken met dit MONSTER van een document. Waar we redelijk onzeker aan begonnen.
Tijdens het werken aan wat, hoe en waarom we willen filmen kwamen we er steeds op terug dat voor de algemene uitstraling locatie super belangrijk is.

Locatie, locatie, locatie naast het steeds terug kerende wat, waarom en hoe zette ons in een heel serieuze gedachte spiraal. We hebben veel op papier weten te zetten en hebben nog veel om uit te werken. Maar ook hier over….. later meer.

Zoals sommige van jullie misschien is opgevallen zijn er twee post momenten ontstaan vanuit Delayed. De donderdag post willen we gebruiken om jullie allemaal op de hoogte te houden over wat er speelt omtrent Delayed en wat er allemaal voor spannends en leuks opkomst is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *