Huiskamer Festival

Op zondag 30 juni 2019 werd in Lelystad voor de tweede keer het Huiskamerfestival georganiseerd. 35 artiesten en acts speelden in verschillende huiskamers en tuinen. Wij stonden er ook voor de tweede keer.

Dit jaar hadden we een heerlijke temperatuur, ontzettend fijne gastvrouw, watermeloen, prima akoestiek in de woonkamer, veel opkomst en vooral heel erg gezellig!

Voor wie nog niet bekend is met het concept. Het Huiskamerfestival is een manier waarop de bewoners van Lelystad elkaar beter leren kennen. Bandjes, artiesten en acts kunnen zich aanmelden net als bewoners hun huiskamer kunnen aanmelden. Zo gauw er een match is tussen huiskamer en act wordt deze toegevoegd aan het programma.

We hebben drie sets mogen spelen van om en nabij 45 minuten waarna er voor de gasten een halfuur was om naar een andere huiskamer te gaan of natuurlijk bij ons te blijven hangen.

Een impressie

Wij hebben in ieder geval genoten. Zien we jullie volgende keer ook weer?

4 Replies to “Huiskamer Festival”

 1. op facebook klik je dan gauw even op ’t duimpje. Maar om je te laten weten dat we ook echt hier geweest zijn, deze ingetypte reactie.
  Go on !

  1. Heel erg bedankt Guus!!

   En wat geweldig dat je er weer bij was!!
   Hopelijk tot snel!! Hou de pagina in de gaten, dan zullen we snel weer nieuw nieuws bekend maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *