Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Delayed in jouw huiskamer

3 november 2018 @ 14:00 - 16:30

Gratis toegankelijk

Delayed in jouw woonkamer!! In Lelystad!! En akoestisch! Dat is weer even wat anders!

Speciaal voor dit event komen we akoestisch misschien wel in jou woonkamer staan!

Lijkt je dat wat? Geef je op als woonkamer en geef aan dat je ons daar een half uur wil hebben staan! (En uiteraard je andere voorkeuren)

Voor meer informatie zie ook: http://lelykracht.nl/muziek-delayed/

Blokken:
Ronde 1: 14.00 – 14.30 uur , locatie nog onbekend.
Ronde 2: 15.00 – 15.30 uur , locatie nog onbekend.
Ronde 3: 16.00 – 16.30 uur , locatie nog onbekend.

Info over het festival:
Het Huiskamerfestival 2018
Zaterdag 3 november organiseert Lelykracht voor het eerst in Lelystad een Huiskamerfestival. We starten dit jaar in het stadsdeel ZUIDWEST. Woon je in een ander stadsdeel? Dan kun je dit jaar in ieder geval alvast als bezoeker deelnemen aan het festival en ervaren hoe het is: wie weet stel jij volgend jaar je huiskamer wel ter beschikking?
Optredens, exposities en voorstellingen op onverwachte plekken in Lelystad. Artiesten treden op in huiskamers of tuinen van bewoners, zo leren ‘buren’ elkaar beter kennen. De optredens en exposities zijn openbaar en gratis toegankelijk; ze bieden Lelystedelingen de gelegenheid te laten zien hoe gastvrij Lelystad is!

Hoe werkt het?
Artiesten kunnen zich inschrijven en worden opgenomen in het aanbod. Inwoners van stadsdeel Zuidwest kunnen een keuze maken uit het aanbod en schrijven zich vervolgens in als Huiskamer. Is er een match tussen artiest en huiskamer? Dan wordt deze opgenomen in de programmering van het festival. Bezoekers kunnen zich aanmelden via de website als ze zich willen verzekeren van een plekje, of nemen de gok om op 3 november zelf naar een optreden te gaan.

De artiesten treden belangeloos op en de gastheren/gastvrouwen stellen hun ‘podium’ gratis ter beschikking. De artiesten mogen na hun optreden langs met ‘de hoed’ en het is bezoekers vrij om een financiële bijdrage te geven.

Gegevens

Datum:
3 november 2018
Tijd:
14:00 - 16:30
Kosten:
Gratis toegankelijk
Website:
http://lelykracht.nl/muziek-delayed/