Een steuntje in de rug!

Lieve muziek enthousiastelingen!
Het is jullie natuurlijk niet ontgaan. Zoals alle muzikanten in de wereld, zo ook zitten wij thuis.
Eén van onze fans en goede vriendin van de band Robin Donkers heeft zich uitgeleefd met de geweldige introductie foto. Wij delen dit statement.

Hoe vervelend dit ook voor iedereen is, het is niet het einde van de wereld. Ook dit gaat voorbij.
Als band snappen wij dat deze tijd moeilijk is. Sommige van jullie zitten verplicht thuis, andere werken verplicht. Laten we dan ook starten met ons respect en het uiten van dankbaarheid naar de helden in de ziekenhuizen die dag en nacht strijden om de zieken in leven te houden. Jullie harde werk dient erkent en gerespecteerd te worden. Dagelijks worden er bij jullie offers gemaakt.
Ook willen wij iedereen die zelf corona heeft of familie of naaste heeft met corona heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijden.

Wat wij met zijn allen kunnen doen is ons aan de door de overheid opgelegde regels houden. Zo kunnen wij ons steentje bijdragen aan het vertragen van de verspreiding en iedereen een fighting chance geven om zo goed mogelijk door deze ellende heen te komen.
Het is soms moeilijk maar we doen ons best.

Als Delayed zijn we “Delayed”. Door het corona-virus zullen we even niet live te bewonderen zijn. Maar zodra er weer optredens komen zullen we het jullie gelijk laten weten.

Maar voor nu wensen wij jullie heel veel sterkte, heel veel geluk en probeer er met zijn alle het beste van te maken.

Delayed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *