Dinsdag post? Delayed!

Ja het was te verwachten, maar de dinsdag post van 3-9-2019 is Delayed!
We hebben iets langer de tijd genomen om deze memorabele week te verwerken.

Een korte terug blik op de afgelopen week en vooral ook het weekend.
Afgelopen weekend (31-8-2019) hebben wij de eer gehad om onze akoestische set te mogen spelen bij Monica & Winston tijdens hun Streetfood Festival.
Ondanks dat het (helaas) rustig bleef, was de sfeer heel goed en hebben wij echt genoten van deze dag. Een hoop radertjes vielen op hun plek. Hierdoor hadden wij een heel goed gevoel, een gevoel van trots, overwinning en geluk. Geluk dat wij met elkaar muziek mogen maken.

Met dit geweldige gevoel kwamen we dinsdag weer bij elkaar en wat een avond werd het!

Omdat er een optreden aankomt (hier later meer over) zijn wij heel druk bezig om een heel gave set neer te zetten.
Voor de zomer zijn we hier al mee begonnen, maar aangezien akoestische optredens eerder kwamen hebben we ons daar met hart en ziel ingestort en met een geweldig resultaat. Nu werden wij door onszelf heel aangenaam verrast.
Tijdens de oefening kwamen we er achter dat de nummers sterker stonden dan ooit! Dit ondanks dat wij onze elektrische gitaren al een tijdje niet hadden aangeraakt. Maar wederom viel alles weer op zijn plek en het fundament stond steviger dan ooit. Echter moesten wij dit allemaal nog zelf een plekje geven.
Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar het resultaat? Houdt onze agenda goed in de gaten en wij hopen jullie allemaal te zien tijdens onze toekomstige optreden! Wij kijken er naar uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *