Dinsdag avond post!

Dinsdag avond is oefen avond voor Delayed. Nu was vandaag een heel bijzondere oefening.

De oefening vandaag was met een heel kleine bezetting. Door griep verschijnselen kon de ritme crew niet aanwezig zijn.
Dit is geen punt en Wilma, Boas en ik zijn bezig gegaan met zaken die alles te maken hebben met ons als band, maar niet perse te maken hebben met de muziek. We hebben vooral besproken hoe wij de aan komende optredens eruit willen hebben zien. Hiermee bedoel ik qua kleding, podium aankleding en alles wat vooral om de muziek heen hangt.
Daarnaast hebben we een taak verdeling gemaakt voor wat belangrijke administratieve zaken zoals het afmaken van de Stage reader en het contact op nemen met een podium die ons graag wil hebben (hier over later meer als wij ook meer duidelijkheid en zekerheid hebben).

Aan het einde van de oefening was er dan ook nog tijd om even snel het bestaande werk door te lezen en te kijken waar we allemaal nog achter staan, waar we aan gaan werken en vooral wat voor leuke nieuwe ideeën we hebben om de komende tijd gezamenlijk vorm te gaan geven.
Al met al een productieve avond ondanks dat de instrumenten niet zijn aangeraakt. (Behalve de gitaar die al in de oefenruimte stond, waar Boas niet vanaf kon blijven).

6 Replies to “Dinsdag avond post!”

 1. productief is een ruim woord tog en ook de ‘administratiefe kant’ mag niet vergeten worden… aankleding is ook nuttig ( glitter outfit for kenrick)

  1. Hallo Anita!

   Dat is zeker een keer mogelijk!
   Zodra we weer compleet zijn gaan we je uitnodigen!!

   Wist je trouwens dat we op 27 oktober 2019 op Flavourland spelen?
   Zien we je daar ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *