Delayed stopt

februari 2021

Ja, jullie lezen het goed! Niet schrikken!

6 jaar geleden begon een droom, 5,5 jaar geleden maakten we ons debuut en startte ons bandavontuur! En wat voor eentje! Met optredens van kleine kroegen tot geweldige podia op festivals! Van gevoelstemperatuur -10 tot +40 graden! Van een geweldig zonnetje die te heet was om erin te staan tot stromende regen…..

Ons laatste wapenfeit was een klein intiem akoestisch optreden, Corona-proof in het geweldige P3 van Purmerend, alweer meer dan een half jaar geleden! En wat was dat fijn, na een lange tijd door Corona niet te kunnen spelen, toch even kunnen genieten van alle energie van de zaal.

Maar aan alles komt een einde, zo ook aan Delayed! Gezamenlijk zijn wij toe aan nieuwe uitdagingen! En met die woorden nemen we afscheid als Delayed zijnde!

Wij willen iedereen die ons door dik en dun gesteund heeft, de organisatoren die ons een kans hebben gegeven en ons een podium gaven, alle licht- en geluidsmannen die altijd zorgden dat we er goed uitzagen en klonken, de foto- en videografen die soms last-minute kwamen schieten of filmen en soms in de regen en kou samen met ons een fotoshoot deden en vooral jullie bedanken voor de eindeloze en geweldige energie die jullie ons gaven tijdens onze optredens! Al headbangend, dansend, springend, genietend met de ogen dicht, lachend, meezingend en soms met een traantje….. Wij hebben van jullie genoten!

Bedankt!

Namens Delayed, Ro, Alex, Kenrick, Boas & Wilma!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *